Bericht versturen
Thuis

Jiangyin Parris Packaging Machinery Co.Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Parris Packaging Machinery-Co., Ltd specialiseert zich in de productie van een reeks van verpakkend materiaal zoals het vullen machines, het afdekken machines, etiketteringsmachines, vullende en verzegelende machines op het gebied van dagelijkse chemische producten, geneeskunde, chemische producten, en voedsel.


Parijs is een jong bedrijf met slechts 4 jaar. In 2017, wilde een paar gelijkgestemde jongeren zinvol iets doen terwijl zij jong waren, zodat samen richtten zij Parris op. In de vroege tijd van de totstandbrenging van het bedrijf, waren wij niet alleen enthousiaste verkopers, maar ook professionele mechanische ingenieurs en elektroingenieurs.

 

Na 4 jaar van het harde werk, wij nu een professionele productieworkshop en een buitenlandse handelsteam hebben om elke klant van de meeste beroepsuitrusting en diensten te voorzien.

 

Welkom meer klanten en vrienden om Parris te kiezen!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van vullende machinesverkoop te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

 

Jiangyin Parris Packaging Machinery Co.Ltd. Jiangyin Parris Packaging Machinery Co.Ltd. Jiangyin Parris Packaging Machinery Co.Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Verkoper

Merken : Parris

Aantal werknemers : 1~20

Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 80% - 90%